Uw Winkelwagen
€ 0,00
geen producten

Over Pain Belge

Pure passie. Oprechte aandacht. Liefde en tijd. Tot zover de voorwaarden om ons product tot een mooi eindresultaat ‘af te bakken’. Want het resultaat vergeet u nooit meer. De beste broden boordevol gezondheid, nu ook voor alle fijnproevers en levensgenieters. Echte kwaliteit. Zuiver brood. Verrassende, heerlijke smaken. De kracht zit ‘m in de juiste samenstelling van water, bloem en zeezout. Binnen het bakkersvak is er één gouden regel: haastige spoed is zelden goed ...

Puur, ambachtelijk bereid en artisanaal desembrood in de meest uiteenlopende smaken. Dat is de essentie van Pain Belge.be Via onze verkoop op (inter)nationale landfairs ontstond er steeds meer vraag naar dit overheerlijke desembrood. Deze webshop het antwoord op die vraag. Gewoon: omdat wij als doel hebben zoveel mogelijk mensen te laten genieten van dit pure ambachtsbrood.

Al onze desembroden hebben een rijke, volle smaak. De broden blijven stuk voor stuk heel lang mals. Dat komt doordat de producten rijk zijn aan ijzer en calcium (en geen suiker en koemelk!) en het heeft dus geen conserveringsmiddel nodig. Puur, eerlijk en echt brood. En heeft u uw brood eenmaal afgebakken, dan blijft de stevige bite voor lange tijd behouden. Smakelijk.

Wij maken het u makkelijk. Kijk gerust even rond, kies uw brood en reken af volgens uw betaalmethode. Vervolgens brengen wij uw bestelling op het aangegeven leveradres. En mocht er niemand thuis zijn? Dan bekijken wij even de mogelijkheden voor een alternatieve levering. We laten altijd even weten wat er is geregeld.