Uw Winkelwagen
€ 0,00
geen producten

Snel en makkelijk

Opslag
Verpakt brood kunt u voordat u het afbakt nog 3 tot 4 dagen na verpakkingsdatum op een koele droge plaats (koelkast) bewaren. Wanneer u het langer als 4 dagen moet u het brood na ontvangst invriezen. Diepvries bake-off producten sla je op bij -18°C. Op die manier zijn de producten maanden houdbaar. Bescherm de bake-off producten tegen uitdrogen door de dozen goed af te sluiten.

Kwaliteit
De houdbaarheid van desembrood is altijd afhankelijk van de gebruikte graan- en meelsoort, de bakmethode en de hoeveelheid toegevoegd vet.

Bezorging
Bij bestelingen kleiner als een colli per soort worden de broden verpakt in een verzameldoos. Voor pakketpost met een gewicht tot 5 kg rekenen wij € 7,85 verzendkosten. Bij pakketpost bestellingen van boven € 50,- zijn de verzendkosten voor onze rekening.


De bezorging is maximaal 3 tot 4 werkdagen na bestelling en de uiterste besteltijdstip is iedere werkdag tot 12:00 uur. Als je de bestelling en betaling hebt afgerond, sturen we je per omgaande een bevestiging per mail inclusief overzicht van je bestelling. PainBelge maakt bestellen heel makkelijk. Daarvoor hanteren wij onze 3 gouden bezorgregels:

  1. Bepaal zelf waar en wanneer je pakket bezorgd wordt.
  2. Volg je pakket online vanaf bestelling tot bezorging.
  3. Wijzig zelf de bezorgdag en locatie als je niet thuis bent.